Camillas MC Dekor

1955 Chevy Det store familieprosjektet....

Advarsel: Har du et gammelt oppussings prosjekt? Send det bort......... :-))))))

Vi har gjort det en gang før og så gjør vi det igjen, snakker om galskap. Da bilen ble lakkert i 1994 var det under andre forhold, vi var kun oss to, svoger til Ole drev lakkeringsverksted og vi la ikke hele sjela vår i det. Denne gangen har vi virkelig gjort det og for å få det til har vi verdens beste jenter som hjelper til.Det har blitt mange timer i garasjen og vi er overhode ikke ferdige enda,men bra til slutt blir det nok helt sikkert.
Slik startet GALSKAPEN: En sen vinterkveld i 2009 satt vi i garasjen med hver vår pils, bilen var satt inn for vinteren og så helt jævelig ut der den sto, Lakken var vablete, masse rust her og der og små skader etter en del bruk opp igjennom årene.
Så begynte tankene å spinne hos Ole, hva med å plukke den helt ned og ta alt fra bunnen av. Det er greit jeg har jobbet litt med bil men aldri gjort noe så omfattende som dette ville bli.Jeg er vant med å lakkere mc deler jeg, ikke en hel bil og dette er jo et enormt flak av en bil..... En pils ble desverre får jeg si til flere og plutselig så var hele fronten demontert og kl 05 om natten var det for sent å angre, nå ble det opppussing av bilen.
Har lagt ut bilder fra starten av frem til hvor vi er nå, det er nå det begynner å bli artig, designet på hvordan lakken skal bli er i boks og snart klart til å settes i gang med.
Nye bilder vil bli lagt inn her etter hvert som ting går fremover